martes, 9 de febrero de 2010

Coixins personalitzats per escalfar amb lavanda


Coixins personalitzats! No en trobaràs cap més d'igual!


Farcits de llavors de lli ecològiques i lavanda cultivada en vivers. Les llavors de lli fan el mateix efecte que les de blat quan les escalfes, però són tan minúscules que sembla farcit de sorra! Tacte i sensació súper agradable. 
Posa'l un parell de minuts al microones per escalfar-ne el contingut i dona'l al teu nen per dormir. Ideal per calmar els mals de panxa a l'hora d'anar a dormir. L'escalfor que irradien les llavors és duradora i totalment diferent a la que podria irradiar un coixí de gel i l'aroma a lavanda que desprèn un cop calent els ajudarà a calmar-los i relaxar-los. Fins i tot t'anirà bé per tu, per les rampes, rigidesa muscular, dolors i molèsties. I està tant ple, que l'escalfor trigarà molt a desaparéixer! 





Dos minuts al microones són suficients perquè l'escalfor sigui agradable a la pell i no cremi, però si t'has passat, no et preocupis! Utilitza les orelles del coixí de nansa per transportar-lo sense cremar-te, són ideals!




Cosit amb doble folre, cosa que significa doble seguretat en contra dels desfilaments i l'ús diari! La petita fera de la casa el podrà abraçar tant fort com vulgui sense por que es trenqui durant molts anys! 
Totalment customitzat amb la roba del darrere que més us agradi i amb la inicial del nom de la teva criatura cosida a l'anvers. Serà EL SEU coixí! 






Característiques:
  • Exterior: 100% cotó, roba vintage per darrere i inicial del teu bebè en feltre.
  • Interior: llavors de lli ecològiques i lavanda cultivada en vivers.
  • Mides: 27x18 (33x18 amb les orelles).
  • No conté peces petites, és apte per a nens menors de 3 anys, però extrema les precaucions amb la temperatura del coixí: embolica'l amb una tovallola o una manta per evitar cremades.
  • No conté químics ni coles, totalment cosit a mà/màquina.
  • Altres consideracions: si demanes un coixí per una nena, avisan's abans, tots els coixins per a nenes duen un llacet de roba cosit. Avisa'ns si preferissis que no el portés, tot i que està cosit fortament per evitar que es pugui arrancar fàcilment. Pròximament fotos d'un coixí per nena.
  • Un parell de minuts són més que suficients per escalfar les bossetes. Recomanem fer un minut sencer i a partir del primer minut, controlar la temperatura cada 30 segons per evitar que s'escalfi massa.
  • Evitar escalfar els coixinets més de 2-3 minuts (depenent de la potència del microones) d'una sola sentada.
  • Guardar en un lloc fresc i sec.
  • Tenim molts tipus de roba amb diferents colors, senefes i estampats. No dubtis en preguntar sense cap compromís.


PREU: 25€

1 comentario: