miércoles, 10 de febrero de 2010

TERÀPIA DE FRED I CALOR


 

TERÀPIA DE FRED I CALOR

Us oferim aquest fantàstic i original regal. Antifaços pel mal de cap i bossetes de fred i calor.

En fred. Directament des del congelador o la nevera. Utilitzat d’aquesta manera, les bosses de blat disminueixen el flux sanguini a la zona, alleujant el dolor i fomentant la curació. Els coixins i antifaços ajuden a reduir la inflor i la inflamació, a alleujar migranyes i fins i tot el dolor de lesions esportives.

En calent. Directament del microones, els coixins irradien una calor duradora que ajuda a alleugerir les rampes, meravellosos per l’artritis i la rigidesa articular. Les bosses de blat són per a tots els dolors i molèsties, fins i tot per relaxar els músculs abans de l'exercici. 


Els antifaços van perfectes en fred pel mal de cap, a més, estan perfumats amb lavanda, que t'ajudarà a calmar-te i relaxar-te. Estira't al sofà i posa-te'l damunt dels ulls. Respira fondo i inhala l'aroma de la lavanda. Farcits amb minúscules llavors de lli ecològic, són tant petites que sembla farcit de sorra. A més, has vist quines teles més originals? Genials per regalar, sols o en un pack wellness, amb un coixinet de fred i calor i sabonets olorosos!

Els coixinets o bossetes de fred i calor es poden escalfar o refredar depenent de la finalitat que l'hi vulguis donar. En un original disseny i mescla de teles, faran les delícies dels més exigents. Ho regalis a qui ho regalis, sempre quedaràs bé! Estan farcits amb una combinació de blat i llavors de lli per aconseguir un grau satisfactori de suavitat i a més, també estan perfumats amb lavanda.

Tots els nostres articles d'aquesta línia duen una targeta amb les instruccions per un primer ús instantani, i a més, una quartilla amb totes les propietats curatives de cada teràpia.

 


Característiques generals i recomanacions:
  • Exterior: 100% cotó
  • Interior: llavors de lli i/o blat + lavanda
  • No conté peces petites
  • Un parell de minuts són més que suficients per escalfar les bossetes. Recomanem fer un minut sencer i a partir del primer minut, controlar la temperatura cada 30 segons per evitar que s'escalfi massa.
  • Evitar escalfar els coixinets més de 2-3 minuts (depenent de la potència del microones) d'una sola sentada.
  • Recomanem refredar els antifaços i coixinets a la nevera abans que en el congelador. Mantenir-los en tot moment en una bosseta de plàstic tancada o de zip.
  • Guardar en un lloc fresc i sec.


PREUS
ANTIFAÇ: 10€
COIXINETS: 15€



    2 comentarios:

    1. podeu tenir l antifaç sempre a la nevera, preparat per si us agafa mal de cap!
      un moment de relax, és genial!!!! :)

      ResponderEliminar
    2. I love your photos, and I thank you for visiting and commenting on my blog.

      You are very kind, and I appreciate your interest.

      Many Thanks,

      Donna

      ResponderEliminar